چه تفاوت هایی بین ماسک مو و نرم کننده وجود دارد؟

چه تفاوت هایی بین ماسک مو و نرم کننده وجود دارد؟

با این که تقریبا این دو محصول کارهای یکسانی با موهای شما انجام می دهد، اما دارای تفاوت هایی هستند. البته این موارد باعث نمی شود که محصولی نسبت به دیگری برتری داشته باشد.

همه اعضا و قسمت های بدن انسان برای حفظ سلامت به رسیدگی و مراقبت نیاز دارند و مو نیز از این قضیه مستثنی نیست. داشتن مویی سالم، شفاف و نرم قطعاً تأثير زيادي در زيبايي خانم ها و حتی آقایان دارد. اکثر بانوان تلاش زیادی انجام می دهند داشته باشند و از محصولات مراقبتی فراوانی که در بازار  وجود دارد استفاده می کنند. برای همه ی ما مهم است که بدانیم این محصولات چه فواید و مزیت هایی دارند. بی شک این سوالاتی است که حتی برای یکبار هم شده به ذهن افرادی که به سلامت جسم و موی خود بها می دهند رسیده است. هر یک از این محصولات، از جمله نرم کننده مو، شامپو و ماسک مو می توانند به تنهایی نتیجه خوبی داشته باشند، اما دانستن این که بر اساس نوع مو بهتر است کدام یک را انتخاب کنیم، نکته بسیار مهمی است. در ادامه قصد داربم بیشتر با سرم مو و نرم کننده آشنا شویم.

سرم مو چیست؟

ماسک مو در واقع یک محلول ساخته شده برای مراقبت از موی سر می باشد که معمولا باید بعد از شستشوی موها با صابون شامپو مورد استفاده قرار می گیرد. ماسک های مو با توجه به ترکیبات سازنده می توانند ویژگی های مختلفی داشته باشند. ولی اغلب آن ها برای بهبود وضعیت زیبایی و سلامتی موها به کار می روند. این ماسک ها می توانند با ایجاد یک لایه محافظ بر روی ساقه مو از آن در برابر آسیب ها و آلودگی های محیطی محافظت نمایند. همچنین می توانند با گره گشایی از موها، شانه پذیری آن ها را بهبود دهند. استفاده از ماسک مو یکی از موثرترین روش های موجود برای سلامت مو می باشد و این محصول به قوی تر شدن ریشه ی موها کمک بسیاری می کند ، همچنین جلوه درخشنده و زیبایی به مو های شما می بخشد. ماسک هایی که برای استفاده و تقویت مو تولید می شوند دارای مواد معدنی ارزشمند و مورد نیاز ریشه و ساقه مو می باشند.

انواع ماسک مو از نظر نحوه ی استفاده

  • ماسک مو داخل حمام

این ماسک ها همان طور که از نامشان پیداست در داخل حمام و پس از شستشوی موها با شامپو استفاده می شوند. این ماسک ها بر روی موهای نسبتا خیس و نم دار قابل استفاده بوده و بر اساس دستورالعمل پس از مدت مشخصی نیاز به آبکشی دارند. انواع ماسک مو داخل حمام شامل:آب رسان، تثبیت کننده رنگ مو، پیشگیری کننده از موخوره، ضد وز است.

  • ماسک موی بعد از حمام

بعضی از انواع ماسک مو را نیز می توان بعد از شستن کامل موها روی موهای نم دار مورد استفاده قرار داد. این ماسک ها معمولا برای محافظت موها در برابر آسیب ها، حرارت ناشی از وسایل حالت دهنده مانند سشوار و اتو مو و ... به کار می روند و نیاز به آبکشی ندارند. همچنین با باز کردن گره موها، سبب می شوند که راحت تر شانه شده و دچار شکنندگی و کشسانی و پارگی تارهای مو نشود.

انواع ماسک مو از نظر عملکردی

  1. ماسک مو آبرسان
  2. ماسک مو ترمیم کننده و احیا کننده
  3. ماسک موهای روغنی
  4. ماسک مو مخصوص موهای رنگ شده

نرم کننده مو چیست؟

یک ماده غلیظ و کرمی است که برای نرم کردن ساقه مو مورد استفاده قرار می گیرد. در ساخت نرم کننده ها از ترکیباتی سیلیکونی، روغنی و امولینت استفاده می شود. این ترکیبات می توانند به ترمیم ساقه مو و بستن کوتیکول های آن کمک کنند. استفاده از نرم کننده ها باعث می شود میزان کوتیکول کاهش پیدا نکند و مجدداً به ساقه مو بچسبد . نرم کننده با افزایش انعطاف پذیری که بر روی موها دارد و همچنین حفظ رطوبت مو، باعث افزایش درخشانی و براق بودن موها می شود. نرم کننده های مختلفی در بازار موجود می باشد، که هر کدام از این محصولات مخصوص یک جنس مو هستند.

به چه دلیل از نرم کننده مو استفاده کنیم؟

محصولات نرم کننده مو فقط براي نرمي و لطافت مو کارایی ندارند، بلکه شما با استفاده از این محصولات، با یک تیر چند نشان زده اید که نرمي، تنها یکی از آن هاست. از موها دربرابر اشعه های زیان آور آفتاب، محافظت ميکنند . خاصیت ترميم و بازسازی مو دارند. حالت قلیایی مو را رفع ميکنند. به درخشش و لطافت بیش تر مو کمک ميکنند. و از ایجاد موخوره، جلوگيري ميکند. به طور کلی نرم کننده ها خاصیت هایی بجز نرم کردن مو دارند.

انواع نرم کننده ی مو از نظر نحوه ی استفاده

  1. نرم کننده مخصوص موهای معمولی
  2. نرم کننده مخصوص موهای خشک و آسیب دیده
  3. نرم کننده مخصوص موهای چرب
  4. نرم کننده مخصوص موهای نازک( حجم دهنده)

با این که تقریبا این دو محصول کارهای یکسانی با موهای شما انجام می دهد، اما دارای تفاوت هایی هستند. البته این موارد باعث نمی شود که محصولی نسبت به دیگری برتری داشته باشد زیرا هر کدام از آنها برای هر مویی مناسب هستند و انتخاب آن ها کاملا سلیقه ای به نظر میرسد.

تفاوت ماسک مو و سرم مو در چیست؟

نرم کننده مرحله ای است که بعد از شستن مو با شامپو استفاده می شود و از آن روی موهای مرطوب استفاده می شود، به طوری که روی انتهای مو استعمال می شود و روی ریشه استفاده نمی شود. بعد از چند دقیقه گذاشتن روی مو باید به خوبی شستشو شود. نرم کننده برای افزایش تغذیه مو به کار می رود و به آن لطافت، درخشندگی و صافی می بخشد، اما ماسک مو با تمرکز بیشتر بر روی تغذیه و مرطوب سازی مو، با داشتن مواد مغذی، به لطف بافت متراکم و ویسکوزیته کمتری نسبت به نرم کننده، کار می کند و همچنین استفاده از آن در طول هفته چندین بار مو از ریشه تا انتها، برای به دست آوردن نتایج مطلوب ضروری است. لازم به ذکر است ماسک برای تغذیه و ترمیم مو به کار می رود و یک درمان برای موهای ضعیف و شکننده و هر نوع مو دیگر است. در ادامه چند تفاوت کلی بین این دو را مورد بررسی قرار میدهیم.

  • بافت

اولین تفاوت نرم کننده و ماسک مو، بافت آنهاست. ماسک ها معمولا از بافت کرمی و آبکی نرم کننده ها، غلیظ تر هستند. غلظت بالای ماسک، باعث می شود به سادگی روی مو پخش و حل نشود. در واقع ماسک مو هنگام مصرف، یک لایه ضخیم نیز روی مو ایجاد می کند.

  • عملکرد

مواد کاتیونی (مواد یونی، دارای بار مثبت) نرم کننده موجود در ماسک مو، رفتار و عملکرد یکسانی با مواد موجود در نرم کننده دارد. به دلیل داشتن بار الکتریکی مثبت، این مواد جذب تارهای مو می شوند و روی آن قرار می گیرند. علاوه بر این، غالبا ماسک ها حاوی مواد موثره دیگری نیز هستند که با ایجاد لایه ای روی مو، رطوبت آن را حفظ می کنند. ماسک مو همچنین، سرشار از روغن هایی ست که قابلیت نفوذ به تارهای مو را دارند و با افزایش لطافت، سبب بهبود در انعطاف مو می شوند. دیگر این که غلظت مواد موجود در ماسک مو، عموما بالاتر از نرم کننده است و به همین علت؛ محصول نهایی، از نرم کننده غلیظ تر و موثرتر است این یکی از تفاوت نرم کننده و ماسک مو است.

  • تفاوت در ساختار

معمولا ماسک موها دارای بافت بسیار غلیظ تری نسبت به بافت آبکی نرم کننده ها هستند. غلظت بسیار بالای این ماسک سبب می شود که به راحتی جذب مو نشده و یا روی آن پخش نشود. در حقیقت ماسک موها، روی ساقه موها یک لایه زخیم ایجاد می کنند.

امتیاز: 5 از 5. مجموع 1 رای
افزودن نظر
در حال پاسخ به: [انصراف]
تعداد حروف باقی مانده: 500
Captcha  
۱۴۰۲/۰۸/۲۹ | مقالات | saman | بازدید: 57 | 1700467351